Inspiration
Laksebøffer tilberedt i ovnen er altid en succes. Her med med pommes frites og en salat af spidskål, asperges og fersken.
Let og lækkert
Paneret fisk i mexicanske pandekager
Fisk i ovnen
Fisk der er tilberedt i ovnen er nem og lækkert.
Det kan være laksebøffer eller en Kulmulefilet med pesto og citron på toppen
Fisk i fad er også skønt, så som hel Pighvar, Knurhane, Skærising eller Dorader, som lægges i et ildfast fad med hvidvin, bouillon eller vand i bunden. Når fisken er færdig, kan man lave en dejlig sovs ud af væden i fadet.
Det samme kan man gøre med en filet af Laks, Torsk, Kulmule eller Lange.
Stegt fisk
Stort set alt slags fisk kan steges.
Det kan være filetter af Rødspætter, Skrubber, Skærising eller Torsk som vendes i for eksempel hvedemel, Anna panermix, Rugmel eller majsmel og steges på panden.
Vi gør tit som Englænderne og serverer ærtemos til fisk, der laves af kogte ærter som blendes med lidt kogevand og fløde.
En klassiker
Stegt Rødspætte, som blot er vendt i Annas panermix eller rugmel og stegt på panden.
Værløse fisk
v/ Michael Christensen
Bymidten 6
3500 Værløse
CVR nr.: 35020500
Telefon 4447 4774
Mobil 2372 7350