Fisk på grillen

Skærising på grillen

Hele fisk er nemme at grille i en fiskevender.

Hvis man ikke har en fiskevender kan en bøfvender også bruges.

                       Grillet rejer

Argentinske rejer er nemme at grille

Jomfruhummer er også gode at grille, og gerne flækket med kryddersmør på toppen

Grilspyd


Grilspyd for eksempel med Laks, Kulmule, peberfrugt, squash, løg og rejer er nemt og lækkert.

Hvis man lægger træspydne i vand inden brug, bliver de ikke så let brændte.

Pil-selv rejer

Når vi griller, sætter vi tit en skål med pil-selv rejer på bordet, som man kan nippe til, mens grillen bliver varm. De smager skønt med creme fraiche rørt med krydderurter og citron.

Makrel på grillen

Makrel er også skøn på grillen, og da Makrellen er en fed fisk, er den nem at grille.

Kom gerne et par citronskiver i bugen, inden den kommer på grillen.

Værløse fisk

v/ Michael Christensen


Bymidten 6

3500 Værløse

Telefon 4447 4774

Mobil    2372 7350